Himmet Yaşar, İlçe Başkanlarımız İle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi.
Ak Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Toplantıda, Uşak’ın Genel Durumu Ve İlçelerin Sorunları Ele Alındı.
Ak Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Toplantıda Yaptığı Konuşmada, Uşak’ı Daha İyi Bir Noktaya Taşımak İçin Var Güçleriyle Çalışacaklarını Söyledi.
Yaşar, “Uşak’ın Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz. Bu Konuda İlçe Başkanlarımızın Desteğine Çok İhtiyacımız Var. İlçe Başkanlarımız, ‘ın Her Köşesine Ulaşan Temsilcilerimizdir. Onların Önerileri Bizim İçin Çok Önemli. Bu Toplantıda, İlçe Başkanlarımızla Birlikte Uşak’ın Geleceğini Şekillendireceğiz” Dedi.
Toplantıya, Uşak’ın 5 İlçesinin İlçe Başkanları Katıldı. Toplantıda, İlçelerin Sorunları Ve Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı. Toplantı Sonunda, İlçe Başkanları, Himmet Yaşar’a Teşekkür Ettiler.
Kaynak: Uşak Ak Parti
Editör: Ahmet Bilgi Özkutlu