finans haberleri
Bugun...



Mehmet Kurtuluş, DEM Parti Grubuna tepki gösterdi

Büyük Birlik Partisi Uşak Banaz İlçe Başkanı Mehmet Kurtuluş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan DEM Parti Grubuna tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-10-2025 16:46

Mehmet Kurtuluş, DEM Parti Grubuna tepki gösterdi

Konuyla ilgili Whatsaaptan bir açıklama yapan Mehmet Kurtuluş, “Büyük Birlik Partisi Banaz İlçe Başkanı olarak bu alçakça davranışı şiddetle kınıyorum” dedi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kalbi olan Gazi Meclisimizde, DEM Parti grup toplantısında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine atılan sloganlar; milletimizin vicdanını derinden yaralamış, şehitlerimizin hatırasına ve devletimizin bekasına açık bir saygısızlık olmuştur.

Büyük Birlik Partisi Banaz İlçe Başkanı olarak bu alçakça davranışı şiddetle kınıyorum.
Terör örgütü pkk ve onun uzantıları, milletimizin birliğine, beraberliğine ve vatanımızın bütünlüğüne kast etmiş yapılardır. Bu örgütün başından sonuna kadar hiçbir mensubu, hiçbir şekilde “barış elçisi” ya da “özgürlük savunucusu” olarak gösterilemez.

Bu milletin evlatlarını şehit eden, anaların gözyaşına sebep olan, devletimizin güvenliğini tehdit eden hiçbir yapıya hoşgörüyle bakmam mümkün değildir.
Bizler, devletimizin ve milletimizin yanında, terörün karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, bu topraklarda bir karış bile hain emellerin gölgesi dolaşamayacaktır.

Mehmet KURTULUŞ
Büyük Birlik Partisi
Banaz İlçe Başkanı




Kaynak: Mehmet KURTULUŞ

Editör: abö.




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
Kaliteli elit escort profilleri ile birlikte güvenle beraber olabileceğiniz şişli escort kadınlarını bulabilirsiniz. Buna yakın olan esenyurt escort reklamlarınada bakmayı unuttmayın.

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI